preloader logo

PAYAS MÜFTÜMÜZDEN AHSEN DEMİR ÇELİĞE ZİYARET !

PAYAS MÜFTÜMÜZDEN AHSEN DEMİR ÇELİĞE ZİYARET !




Ahsen  Demir Çelik’e Anlamlı Ziyaret


Ahsen Demir Çelik İşletme Sahibi  Ramazan Öksüz, Payas’ın yeni İlçe Müftüsü İbrahim Akyüz’ün gerçekleştirdiği iadeyi ziyaretin kendilerini onurlandırdığını ifade etti.


“Nazik Ziyaretleri Bizleri Memnun Etti”


Ahsen Demir Çelik binasında gerçekleşen ziyaretten büyük memnuniyet duyduklarını belirten Başkan Öksüz, Müftü Akyüz’ün samimi yaklaşımının ve yapıcı sohbetinin çok kıymetli olduğunu söyledi.


Teşekkür Mesajı


Başkan Ramazan Öksüz açıklamasında şu ifadelere yer verdi:  “Payas Yeni İlçe Müftümüz Sayın İbrahim Akyüz kıymetli hocamızın iadeyi ziyaretleri bizleri onurlandırmıştır. Bu nazik ziyaretleri için şirketim ve şahsım adına muhterem müftümüze ve değerli hocalarımıza şükranlarımı sunuyorum.”


“Hayırlı Hizmetler Diliyoruz”


Öksüz, Müftü Akyüz’e yeni görevinde başarılar dileyerek, Payas için yapılacak her hayırlı çalışmada destek vermeye hazır olduklarını vurguladı.



Kullanıcı deneyimini arttırmak ve web sitemizin trafiğini analiz edebilmek için bazı çerezler kullanıyoruz. Bu nedenle web sitemizin kullanım verilerinizi analiz ortaklarımızla paylaşıyoruz. Çerez kullanım detaylarımız için "Gizlilik Sözleşmesi" sayfamızı ziyaret ediniz.